Middel 3

FENIX

FENIX is een maatwerkblad voor keuken en badkamer met een extreem mat uiterlijk. Het heeft
een strakke uitstraling en voelt dankzij de onderscheidende nanotechniek zijdezacht aan. Door
deze techniek blijven er bovendien geen vingerafdrukken achter op het bladoppervlak.

FENIX bestaat uit meerdere met fenolhars doordrenkte lagen kraftpapier die onder hoge druk en temperatuur zijn samengeperst tot een blad van 10 mm. Of kies voor een duurzaam alternatief met een basis van Greengridz.

Bewust kiezen doe je met Greengridz®

Greengridz is een nieuw basismateriaal voor keukenbladen met een duurzaam karakter. Dit innovatieve, watervaste materiaal is namelijk FSC®-gecertificeerd, en laat een kleinere ecologische voetafdruk achter dan het gebruikelijke multiplex. Maar het heeft wel dezelfde eigenschappen als multiplex en kan met alle kleuren TopLaminaat, DecorTop en FENIX afgewerkt worden. Dit bewijst dat gemak en design heel goed hand in hand kunnen gaan met milieuvriendelijkheid. En je betaalt voor Greengridz niet eens méér dan voor multiplex!

Praktisch in onderhoud

Bij normale verontreiniging hoef je het blad slechts af te nemen met een vochtige doek en na te drogen met een schone zachte doek. Als de vlekken oud zijn gebruik je een melaminespons, de zogenaamde wonderspons om deze te verwijderen. De wonderspons gebruik je droog. Door de wrijving wordt het vuil verwijderd. Kleine krasjes die ontstaan zijn door dagelijks gebruik kunnen door warmte die vrij komt door wrijving met een melaminespons zelfs verdwijnen. In geval van hardnekkige vlekken kun je FENIX NTM Cleaning Spray gebruiken.

Belangrijk is dat je het blad altijd naspoelt met veel schoon water en droogwrijft voor het beste resultaat.