Middel 3

Over ons

Verdonk Keukens is een familiebedrijf, met trots kunnen wij zeggen dat
wij al ruim 110 jaar ervaring hebben

Verdonk Keukens Maarssen
meer dan 110 jaar specialist!

Verdonk Keukens is een familiebedrijf, opgericht in 1908. Met trots kunnen wij zeggen dat wij al ruim 110 jaar ervaring hebben in gespecialiseerde winkels, montage- en installatiewerkzaamheden. Wij zijn begonnen in 1908 als wagenmakerij waarna wij vervolgens zijn doorgegroeid in een houthandel, doe-het-zelf zaak en keuken winkel. Wij zijn een van de eerste keukenwinkels in Nederland.

Bedrijfsfilosofie

Onze bedrijfsfilosofie is al die tijd vrijwel ongewijzigd gebleven: deskundig & eerlijk advies, persoonlijke aandacht en een uitstekende service, zowel voor, tijdens als lang na de aankoop van uw nieuwe keuken. Kortom: dé grote voordelen van een familiebedrijf!

Onze keukenmerken Schüller en next125 sluiten hier naadloos bij aan.

Onze showroom en prijzen

Daarnaast zijn we uiteraard met de tijd meegegaan en hebben een grote, moderne en ruim opgezette showroom van 1000 m² waarin altijd de laatste trends te vinden zijn. Bovendien zijn we aangesloten bij één van de grootste inkooporganisaties van Nederland, dus ook onze prijzen zijn eerlijk en scherp. We combineren dus de voordelen van een modern, professioneel grootwinkelbedrijf (grote winkel, inkoopvoordeel) met de voordelen van een familiebedrijf (vertrouwd, bekend, betrokken, service).

CBW erkend

Verdonk Keukens is erkend door het CBW. Hierdoor kunnen wij de verkoopvoorwaarden van het CBW hanteren. Deze voorwaarden zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld en regelen o.a. de garantie, de betaling en de aansprakelijkheid. Een veilig gevoel!

De zekerheden van Verdonk

Meer dan 110 jaar ervaring. Door onze meer dan 100 jarige ervaring kunnen wij met een gerust hart zeggen: u de wensen, wij de vakkennis.
100% slagingsgarantie. Met meer dan 1.000 m2 showroom en keukens in alle stijlen, slaagt u bij Verdonk altijd. Er is al een complete keuken leverbaar vanaf € 4.995,-.
Kookklaar opgeleverd. Wij zorgen ervoor dat uw keuken kookklaar wordt opgeleverd. Zodat, als onze monteurs de deur uitgaan, u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe keuken.
Goed opgeleide monteurs. Onze eigen vakkundige monteurs zorgen ervoor dat uw nieuwe keuken met de grootste zorg geplaatst wordt. Wij garanderen u een vlekkeloze oplevering.
5 jaar volledige garantie.* Op al onze producten en diensten geven wij 5 jaar volledige garantie. Mocht er onverhoopt binnen deze termijn iets gebeuren, lossen wij dit probleemloos voor u op.
Aangesloten bij Uw KeukenSpeciaalzaak & CBW-erkend. Keukenzaken met het kwaliteitslabel Uw KeukenSpeciaalzaak garanderen u de beste kwaliteit én een plezierige manier van kopen. Daarnaast zijn wij CBW-erkend, zo bent u bij ons zeker van uw aankoop.
Aangesloten bij de grootste Europese inkooporganisatie. Verdonk Keukens koopt haar keukens in via MHK, de grootste Europese inkooporganisatie. Samen met meer dan 2.500 Europese keukenzaken kopen we in bij onze leveranciers, zodat u verzekerd bent van een scherpe prijs.
Over Ons

* Vraag naar de voorwaarden